Sensommertur specielt for gangbesværede og kørestolsbrugere i Karrebæk sogn

Onsdag d. 19. Sept. 2018 arrangerer menighedsrådet en eftermiddagstur ud i det blå. Turen starter ved Kildegårsdscentret, og vi sidder i bussen på hele turen. Tilbage på Kildegårdscentret venter kaffe og kage , og vi synger et par efterårssange. Turen vil gå til bl.a. Sparresholm, Bregentved, Gisselfeld, Skuderløse, Fensmark og andre kønne steder. Tilmelding fra d.10. sept., senest 13. sept. på tlf. 29394907 eller 30292317 Mulighed for at bestille kirkebil til Kildegårdsvej,- aftales ved tilmelding. Afgang fra Kildegårdscentret kl. 13.00. Dagen ventes afsluttet kl. 17.00 Turen koster 50 kr. pr. person. Er der brug for personlig hjælper er prisen også 50 kr. Skulle andre være interesserede—spørg, om der er plads efter d.13. sept.