Sensommerudflugt for gangbesværede

Sensommertur specielt for gangbesværede og kørestolsbrugere i Karrebæk og Fodby sogne. Onsdag d. 25. Sept. arrangerer Karrebæk menighedsråd en eftermiddagstur ud i det blå. Turen starter ved Kildegårdscentret, og vi sidder i bussen på hele turen. Tilbage på Kildegårdscentret venter kaffe og kage, og vi synger lidt efterårssange fra højskolesangbogen. Tilmelding fra 10- 16. sept. På tlf. 29394907 eller 30292317. Er du kørestolsbruger og ønsker at blive hentet til Kildegårdsvej, da henvendelse på en af ovenstående tlf.numre. Mulighed for at bestille kirkebil til og fra Kildegårdsvej. Afgang fra Kildegårdscentret kl. 13. Dagen ventes afsluttet kl. ca.17.Turen koster 50 kr. pr. person. Er der brug for personlig hjælper er prisen også 50 kr. Skulle andre være interesserede- spørg efter d.16.sept.