Julekoncert Fodby Kirke d.9.dec

JULEKONCERT MED HERLUFSHOLMKORET  Herlufsholmkoret afholder i år én af sine traditionsrige julekoncerter i   Fodby Kirke søndag den 9. december 2018 kl. 16.00 For mange mennesker er det først rigtig jul, når de har overværet en julekoncert med Herlufsholmkoret i én af egnens smukke middelalderkirker.. Dette har fundet sted siden 1948, hvor koret blev stiftet i Herlufsholm sogn som et firestemmigt, blandet kor. Korets repertoire har altid været bredt, men med hovedvægten på det klassiske.  Koret dirigeres af dets mangeårige korleder, Per Riis, som har en fortid i operaen ved Det Kgl. Teater og koret akkompagneres af Phil Nice. Endvidere medvirker en ung fløjtenist, Laura Hedegaard Klausen samt Karrebæk og Fodby kirkes kirkesanger Erik Fjordside akkompagneret af organist Anja Lisa Nielsen Korets program ved julekoncerten vil indeholde  smukke danske og udenlandske sange og koret vil slutte af med den smukke ”Dejlig er jorden”.   Publikum vil også få lejlighed til at synge med på udvalgte julesange.  Der er gratis adgang til koncerten.