Festivaloptakt Karrebæk Kirke Tirsdag d.14.august

Festivaloptakt i Karrebæk kirke Vivaldi koncert tirsdag d.14.august kl.19.30. Under ledelse af Peter Spissky vil et ensemble/festivalorkester på ca.18 musikere og sangere fremføre. uddrag fra Vivaldi-Operaen IL GIUSTINO. Operaen handler om en bondedreng der først redder en prinsesse og derpå bliver viklet ind i nogle magtkampe om kejsertronen i Konstantinopel. Koncerten er arrangeret i samarbejde mellem NEMF og Karrebæk kirke. Programmet og solistnavne er en overraskelse. Opførelse af operaen har premiere d.17.august i Det Nye Ridehus, Næstved . ENTRE 150KR. BILLETTER SÆLGES VED INDGANG iustino: Steffen Jespersen (counter tenor) – Arianna: Beate Mordal (soprano) Anastasio: Fanny Kempe (mezzo) – Amanzio: Frøy Hovland Holtbakk (soprano) Leocasta: Julia Ojansivu (soprano) – Vitaliano: Johan Olsson (tenor)