BØRNEKOR

Camilla (sanger) og Anja (organist) har børnekor under Karrebæk Kirke. Koret startede op i slutningen af august i år og der er nu mere end 20 skønne børn i alderen 6 til 10. Børnekoret tæller både piger og drenge. Børnekoret øver hver torsdag fra kl. 14.30 til 15.30 i Bethesda. Vi starter med at spise en chokolade kiks og drikke saftevand, så er der energi til at synge. Børnene lærer forskellige sange, de har f.eks. sunget "I østen stiger solen op" som gospelsalme, Rasmus Seebachs Lille store verden, Nu tændes tusind julelys og mange andre smukke sange. Børnekoret deltager så vidt det er muligt til spaghettigudstjenesterne. Udover at synge, bliver der også leget til korprøverne, det kan f.eks. være sanglege som Åh Boogie Woogii, Bro Bro Brille o. lign. Det synes børnene er vældig sjovt og det er en skøn måde at få sangen ind via leg. Der er altid plads til flere børn, blot henvend jer til Camilla (mail: info@milly-nou.com)eller Anja (mail: anln@km.dk)

Vi starter op igen torsdag d. 24. august 2017 kl.14.30 i Sognehuset Bethesda